Νέα Άφιξη! Ιταλική Μηχανή ESPRESSO συμβατή με Κάψουλες τύπου Nespresso* σε μοναδική τιμή! Μη την χάσεις!

Η Εταιρία

«50 ΧΡΟΝΙΑ πάθος για τον καφέ!»

 

Γνωστός σε περισσότερες από 60 χώρες σε όλο τον κόσμο, ο Καφές Moreno ετοιμάζεται στις εγκαταστάσεις μας στη Νάπολη καθημερινά από τις καλύτερες ποικιλίες κόκκων, προσφέροντας σε χώρους εστίασης αλλά και οικιακούς χρήστες την αυθεντική ναπολιτάνικη συνταγή του καλού ιταλικού espresso!  

 

 

Πάντα σε αναζήτηση της καλύτερης πρώτης ύλης από τα υψίπεδα της Βραζιλίας και της Κεντρικής Αμερικής ως τις ακτές της Αφρικής και τις μικρές τοπικές καλλιέργειες, ταξιδεύουμε σε όλο τον κόσμο για να επιλέξουμε τους κατάλληλους κόκκους που θα μετατραπούν στον πραγματικό, έντονο και αρωματικό μας espresso!

Για το σκοπό αυτό, οι "ειδικοί της γεύσης" δημιουργούν τους ιδανικούς συνδυασμούς μιγμάτων με αποτέλεσμα η παράδοση μέσα από την τέχνη της ανάμειξης να συναντά την καινοτομία προσφέροντας την μέγιστη δυνατή απόλαυση μέσα από την κάθε γουλιά!

Το καβούρδισμα του καφέ μας είναι πάντα μια μαγική στιγμή! Μέσα σε λίγα λεπτά οι κόκκοι μετασχηματίζονται, γίνονται χρυσοί και απελευθερώνουν την μοναδική μυρωδιά του φρεσκοψημένου καφέ. Εμείς βάζουμε όλη τη δεξιοτεχνία, το πάθος και την εμπειρία κι όλοι εσείς την ανάγκη για απόλαυση!

 

 

Η Νew Business Group με παρουσία στην Ελληνική αγορά πάνω από 2 δεκαετίες μας μεταφέρει την τέχνη του αυθεντικού ναπολιτάνικου καφέ MORENO.  


 
Ο MORENO δεν είναι απλά ένας καφές αλλά η τέχνη του ναπολιτάνικου καφέ συγκεντρωμένη στα καλύτερα χαρμάνια Arabica & Robusta.
Χαρμάνια που αποτελούν το απόσταγμα μιας παράδοσης που ξεκινά από το 18ο αιώνα και μεταφέρεται από γενιά σε γενιά. Οι πιο πολύτιμες ποικιλίες Arabica & Robusta είναι στη διάθεση μόνο όσων έχουν το ίδιο πάθος με εμάς για τον αυθεντικό ιταλικό Espresso!
 
Ο οίκος MORENO καλύπτει με την πλούσια γκάμα του την ανάγκη κάθε επαγγελματία αλλά και κάθε οικιακού χρήστη να γευτεί έναν αρωματικό Espresso με βελούδινη υφή και μεστό χαρμάνι.  
Οι δεκαετίες εμπειρίας του Οίκου MORENO μας επέτρεψαν να φτάσουμε σε επίπεδα αριστείας στον τομέα της προμήθειας καφέ Espresso σε Bar – Café και όχι μόνο.

 

 

Σειρές Προϊόντων MORENO CAFFE

 

 

>> LINEA BAR
Η σειρά LINEABAR φέρει το άρωμα και τη γεύση που χρειάζονται όλοι οι χώροι εστίασης που βασίζουν το τζίρου τους κατα βάση στην κατανάλωση καφέ Espresso.

 

 

  • TOP ESPRESSO σε Tin συσκευασία των 3 κιλών: Συσκευασία 6 κιλών – χαρμάνι με μεγαλύτερη ένταση
  • GRAN MISCELA BAR MORENO KG.1
  • SUPERBAR  MORENO KG.1  
  • EXTRA BAR KG.1
  • DECAFFEINATED BEANS KG.1
  • VENDING KG.1


            
>> LINEA VENDING
Η σειρά LINEA VENDING απευθύνεται σε ξενοδοχεία, γραφεία και εκθεσιακά κέντρα που δεν προσφέρουν καφέ από αυστηρά επαγγελματική μηχανή και κατά συνέπεια χρησιμοποιούμε καφέ σε κάψουλες και Pods.
 
Στην κατηγορία αυτή, αναφερόμαστε σε συκευασίες από 100 μέχρι 150 μερίδες προιόντος και φυσικά υπάρχει και η αντίστοιχη ποικιλία σε αναλογίες Arabica & Robusta, όπως στον καφέ που προμηθευόμαστε σε κόκκους.
Επιπλέον, διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία από κάψουλες & pods για να είναι συμβατές με όλες τις μηχανές παραγωγής καφέ Espresso (τύπου Nespresso).

 


>> LINEA CASA
 
Η σειρά προιόντων LINEA CASΑ είναι κατάλληλη για το σπίτι και έχουν ένα ξεχωριστό άρωμα κατάλληλο για όλες τις περιστάσεις των οικιακών χρηστών. Ακόμα και στο σπίτι, μπορείτε να απολαύσετε τα μοναδικά χαρμάνια MORENO σε συσκευασίες από 250gr.

 

 

  • Gran Miscela
  • Miscela Classica
  • Top Espresso (συσκευασία TIN)

 

Επιπλέον, διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία από κάψουλες & podsγια να είναι συμβατές με όλες τις μηχανές παραγωγής καφέ Espresso (τύπου Nespresso).

 

MORENO CAFFE σερβίρουν τα γνωστότερα καφέ της Ιταλίας! Ανάμεσά τους το ιστορικό Gran Caffè Gambrinus στη Νάπολη, το Gran Caffè Greco στη Via Condotti της Ρώμης και πολλά άλλα! Στα τραπέζια τους κάθονται καθημερινά συγγραφείς και μεγάλοι καλλιτέχνες, επιφανείς πολίτες και τουρίστες οι οποίοι απολαμβάνουν αποκλειστικά τα χαρμάνια MORENO CAFFE ανακαλύπτοντας σε κάθε γουλιά την γλυκιά, έντονη και αρωματική γεύση του αγαπημένου καφέ εκατομμυρίων Ιταλών.